Oticon Ready Fit: voor wie twijfelt aan zijn gehoor

Superklein hoortoestel bij Écoutez Hoortechniek is hip gadget

Direct beter horend de winkel uit met een hoortoestel volledig ín het oor, dat vrijwel onzichtbaar is. Dat kan met de Oticon Ready Fit, sinds kort verkrijgbaar bij slechts enkele verkooppunten in Nederland. Ook bij Écoutez in Baarn. Dit supermoderne hoortoestel is bij uitstek geschikt voor jonge, actieve mensen met beginnend gehoorverlies, voor wie een conventioneel hoortoestel een brug te ver is.

 

 

Het Deense Oticon ontwikkelt en produceert hoortoestellen en behoort wereldwijd tot één van de grootste leveranciers van hooroplossingen. Het bedrijf streeft constant naar vernieuwing. De introductie van de revolutionaire Ready Fit is hiervan het directe bewijs. Dit hoortoestel is in een aantal opzichten uniek, legt audicien Lisette Kolenbrander van Écoutez uit. “Allereerst omdat het volledig in het oor wordt gedragen. Die eigenschap is voor veel mensen met een beginnend hoorprobleem doorslaggevend bij hun besluit om überhaupt een audicien of arts te raadplegen. Vooral voor jongere mensen vanaf een jaar of 45 is dit een hele drempel, weten wij uit ervaring. Die denken dat ze daar nog helemaal niet aan toe zijn. Maar als je de Ready Fit draagt, ziet helemaal niemand iets aan je. Terwijl je wel zult merken - in gesprekken, tijdens vergaderingen, bij meetings - dat je ineens veel meer opvangt. Je kunt dus eindelijk je twijfels naast je neerleggen en toch weer volop meedoen.”

Direct klaar voor gebruik

De Ready Fit is daarnaast direct pasklaar, legt de veelzijdige audicien uit. “Normaal gesproken duurt het aanmeten en aanpassen van een hoortoestel tien tot veertien dagen, maar met dit toestel loopt de klant bij wijze van spreken direct beter horend de winkel uit. We hoeven het alleen maar af te stellen. Zoiets bestond nog niet. Je kunt de Ready Fit dan ook het beste beschouwen als een hip gadget en niet als een klassieke hooroplossing. Maar wel met geweldige resultaten.”

Smartphone of tablet

De Ready Fit is leverbaar met verschillende chips, waardoor de drager in overleg met de audicien zelf het aantal extra opties kan uitbreiden. Zo kan je dit hoortoestel helemaal afstemmen op je persoonlijke voorkeuren. Verder pakt de Ready Fit net zo gemakkelijk het geluid op van de tv als van je smartphone of tablet. Helemaal van deze tijd dus!

Bij Écoutez werken professionals die niet behoudend zijn in hun opvattingen over nieuwe technieken. “Dit is typisch zo’n nieuw product waar wij helemaal achter staan. Dit toestel is de investering in jezelf meer dan waard”, besluit Lisette Kolenbrander.

Kom vrijblijvend proberen

Wil jij de Oticon Ready Fit vrijblijvend proberen? Kom dan langs bij Écoutez Baarn, Brinkstraat 22-26, tel. (035) 543 19 85. Of bij Écoutez Bunschoten-Spakenburg, Koningin Wilhelminastraat 60-a, tel (033) 744 00 77.