Open dagen op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016

 

Nieuwe hooroplossingen bij Écoutez  

 

 

Eropuit gaan wordt weer leuk met de Phonak Belong, de nieuwste hooroplossing van Écoutez. Kom langs en test hem zelf tijdens twee gezellige open dagen.

Er is net een nieuwe serie hoortoestellen op de markt die het hoorcomfort aanzienlijk verbetert: de Phonak Belong. Deze past zich automatisch aan iedere luistersituatie aan. Zo wordt eropuit gaan weer leuk en aangenaam! Prettige bijkomstigheid van de Phonak Belong is de ingebouwde oplaadbare batterij, die maar liefst 24 uur meegaat. Een uitkomst voor mensen die het verwisselen van batterijen een heel gedoe vinden.

 

 

Kameleon

 

Lisette Kolenbrander, audicien bij Écoutez: “Phonak vergelijkt de ‘Belong’ serie met een kameleon die zich aan iedere situatie optimaal aanpast. Dat is mogelijk doordat het geluid vrijwel constant wordt geanalyseerd. Daarna vindt er direct een automatische instelling plaats. De drager van het hoortoestel merkt daar overigens helemaal niets van. En dat is precies wat een goede hooroplossing moet doen: geluid dusdanig comfortabel maken, dat je in zowel drukke als rustige omgevingen een natuurgetrouwe weergave van de geluiden om je heen ervaart. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar wij zijn overtuigd van dit product. Daarom is dit gloednieuwe toestel nu al bij ons in de winkel.”

 

 

 Ecoutez 344x230mm Kameleon variantB final4 lowres

 

Open dagen

 

Écoutez wil met twee open dagen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om dit toestel te proberen. Deze vinden plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016 van 10.00 tot 16.00 uur, in de Brinkstraat 22-24 in Baarn. Iedereen is welkom, er zijn geen kosten aan verbonden en voor koffie en thee wordt gezorgd. Wat kan de bezoeker nog meer verwachten? “We hebben een noviteit in huis, speciaal bedoeld voor de partner van onze klanten. Kijk, wie goed hoort kan zich maar moeilijk voorstellen wat het is als je gehoor je in de steek laat. Dat kan soms aanleiding zijn voor irritaties of gemopper. Bij Écoutez kan nu ook de partner het gehoorverlies van de ander ervaren. Dit kan best emotioneel zijn. Maar ook mogelijk onbegrip wegnemen.”

 


Verhinderd? Geen zorgen! Maak een afspraak of kijk op
www.ecoutez.nl voor meer informatie.