Zomercheck Dagen op 27 en 28 juli 2017

 

De zomer is in het land en de vakanties komen er aan. Misschien heeft u ook al vakantieplannen in het verschiet, binnen of buiten Nederland. Wij snappen dat het voor u belangrijk is dat u altijd en overal kunt vertrouwen op uw gehoor. Wij adviseren daarom om uw toestel regelmatig te laten nakijken en uw gehoor ieder jaar bij ons te laten testen. Zo kunnen wij eventuele problemen voorkomen of verhelpen. Om het u gemakkelijk te maken organiseren wij op donderdag 27 en vrijdag 28 juli 2017 van 10.00 tot 16.00 uur Zomercheck Dagen.

 

 

 

Voor deze Zomercheck Dagen hoeft u geen afspraak te maken. U loopt gewoon even binnen en vertelt ons onder het genot van een kopje koffie wat er goed gaat en wat er beter kan. Dan praten wij ú bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoortechniek. Ondertussen heeft de tijd namelijk niet stilgestaan! Er zijn tal van hooroplossingen bijgekomen die het leven weer kleur kunnen geven. Wij vertellen u hier graag meer over.

Bent u verhinderd tijdens deze dagen? Geen nood. Maak gewoon een serviceafspraak via (035) 543 19 85 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang alsnog de gratis batterijen.

Fijn om u binnenkort weer te spreken. We zijn benieuwd hoe het met u gaat!

 

20170721 Ecoutez page 001

PS: De koffie staat altijd klaar, wees welkom.

Met vriendelijke groet,

Team Écoutez Hoortechniek

Chantal, Jacob, Ilse en Lisette