Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief

U HOORT ER WEER BIJ

Twee zussen, één verhaal

Wij hebben een missie

Dit is waar wij voor staan

Écoutez (spreek uit: eekoetee) is het innovatieve bedrijf in hoortechniek van twee hardwerkende, bevlogen zussen die ruim 20 jaar in het vak zitten. De zussen Lisette (links) en Ilse Kolenbrander (rechts) hebben zich door de jaren heen sterk ontwikkeld: Ilse is vooral het zakelijk brein met ambities in de USA, terwijl Lisette altijd aan het speuren is naar het nieuwste van het nieuwste. “Er is veel meer mogelijk dan klanten, huisartsen en KNO-artsen weten”, aldus Lisette.

Het verschil met ‘de grote ketens’

Grote ketens staan vaak niet voldoende stil bij de tragiek van slechthorendheid. Ilse en Lisette Kolenbrander vinden dat iedereen goed moet kunnen horen, ongeacht leeftijd, beperkingen van welke aard dan ook, het budget of de verzekeraar. Daarin schuilt het onderscheidende vermogen van Écoutez: waar grote ketens gebonden zijn aan een bescheiden assortiment van standaardmerken, zoeken de medewerkers van Écoutez net zo lang door tot de beste hooroplossing is gevonden.

Gehoorverlies en sociaal isolement

Het zorg- en vergoedingenstelsel is bovendien zo ingewikkeld geworden, dat klanten al snel genoegen nemen met het eerste het beste hoortoestel dat hen wordt aangeboden. Het zijn vaak hoortoestellen waar de klant niets mee kan, met alle gevolgen van dien. De klant raakt zijn zelfvertrouwen kwijt, gaat de deur niet meer uit en komt in een sociaal isolement. Hier wil Écoutez iets aan doen.

De beste hooroplossing voor iedereen

Deze benadering vraagt om een extra tijdsinvestering, de moed om buiten gebaande paden te treden en de overtuiging dat er altijd een betere hooroplossing te vinden is. Lisette: “Ons uitgangspunt is de kwaliteit van leven. Laten wij er in elk geval voor zorgen dat mensen wat te kiezen hebben.”