Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

U HOORT ER WEER BIJ

HOOROPLOSSINGEN

Gehooroplossingen
De ontwikkeling van hoortoestellen staat nooit stil en het aanbod is enorm. Wij leveren alleen de beste merken en zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën. Op basis daarvan kiezen we de oplossing die voor u het beste is. Daarbij houden we rekening met uw specifieke voorkeuren en wensen en uw persoonlijke leefomstandigheden. Niemand is immers gelijk!

-0Y0A7174

Omdat wij alleen werken met internationale A-merken kunt u altijd overal met uw toestel terecht, als uw toestel bijvoorbeeld onderhoud nodig heeft. Ook als u in het buitenland bent. En om het gehoorapparaat helemaal naar uw wens te maken, kunnen we allerlei accessoires leveren – van een oplossing waarmee u tv-geluid regelrecht naar uw gehoorapparaat kunt streamen tot een Spotify-app. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of stap eens bij ons binnen!

Om ervoor te zorgen dat uw hoortoestel optimaal blijft functioneren, moet u het goed onderhouden. Dat betekent ten eerste dat u het elke avond moet schoonmaken met een tissue en een beetje alcohol. Daarnaast is het van belang dat het toestel goed droog blijft. Daar zijn droogcapsules voor of een verwarmd, bacteriedodend bakje met UV-licht.

Het ene hoortoestel is het andere niet. De beste manier van onderhouden en schoonmaken kan dus ook verschillen. Voordat u bij ons de winkel uitstapt met uw nieuwe hoortoestel, geven we hier uiteraard uitgebreid advies over. Heeft u nu al vragen over het onderhoud van uw huidige gehoorapparaat? Neem dan contact met ons op!

Hoewel steeds meer gehoorapparaten oplaadbaar zijn, werken de meeste nog steeds met batterijtjes. Die moeten uiteraard af en toe vervangen worden. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt ook altijd bij ons langskomen. Dan doen wij het voor u.

Er zijn 4 maten batterijen: type 10 (geel), type 312 (bruin), type 13 (oranje) en type 675 (blauw). Welke u nodig heeft, hang af van uw type hoortoestel. Bent u onzeker over wat voor u de goede batterij is, neem dan contact met ons op!

Bij Écoutez vindt u meer dan alleen goede gehooroplossingen. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor slaapdoppen. Zoals het woord al zegt zijn de speciaal bedoeld om u beter te laten slapen, omdat ze het omgevingsgeluid dempen. Onze slaapdoppen zijn van zacht materiaal en hol gegoten. Daardoor zijn ze zeer comfortabel.

U bent van harte welkom in onze winkel voor advies op maat!

Als u wordt blootgesteld aan teveel geluid loopt u risico op gehoorschade. Soms zelfs blijvend. Verkeert u vaak in dat soort situaties – bijvoorbeeld tijdens uw werk – dan is het heel belangrijk om uw oren goed te beschermen. Veel bedrijven stellen zulke bescherming zelfs verplicht.

U kunt bij Écoutez terecht voor gehoorbescherming op maat. Gehoorbeschermers op maat zijn niet alleen comfortabeler dan universele oordopjes, ze beschermen ook beter. Als de pasvorm perfect is, kan er immers geen schadelijk geluid langs de gehoorbeschermers lekken.

Wilt u meer weten over onze gehoorbeschermers? Stap dan eens bij ons binnen of bel of mail ons!

Lisette Kolenbrander
Hoorspecialist / Triage Audicien
035 543 19 85
Lisette@ecoutez.nl
Jacob Muijs
Hoorspecialist / Audicien
035 543 19 85
Jacob@ecoutez.nl