Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief

U HOORT ER WEER BIJ

HOOROPLOSSINGEN

Gehoorschade? Er is meer mogelijk dan u denkt.
Vroeg of laat kan iedereen worden geconfronteerd met gehoorschade. Dat kan uw leven behoorlijk ontwrichten. Écoutez leeft met u mee en doet er alles aan om de beste hooroplossing voor u te vinden. Daarom volgen wij de technologische ontwikkeling van hooroplossingen op de voet en leveren wij alleen de beste merken hoortoestellen. Daarbij houden we rekening met uw specifieke voorkeuren, uw wensen en persoonlijke leefomstandigheden. Onze hooroplossingen zijn dus altijd maatwerk! Gehoorschade? Blijf er niet mee zitten!

-0Y0A7174

Gehoorschade en ons assortiment

Gehoorschade kan in allerlei gradaties voorkomen. Écoutez is zich daarvan volledig bewust. Daarom zorgen wij voor een ruim assortiment aan hooroplossingen, zodat u altijd wat te kiezen heeft. Klopt, niet elke zaak in hoorapparaten kan zo werken. Wij wel. Daarnaast hebben wij alleen de beste internationale A-merken in ons assortiment. Het gaat immers om uw gehoor en uw leven.

Gehoorschade en de extra hooraccessoires

Om uw hooroplossing nog verder te verfijnen, leveren wij diverse extra accessoires. Bijvoorbeeld om comfortabel naar de radio, tv of  mobiele telefoon te luisteren. Gehoorschade is geen pretje, maar gelukkig is er meer mogelijk dan u denkt.

Meer weten? Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers of kom langs voor een kop koffie.

Hoortoestel en onderhoud

U heeft te maken met gehoorschade en daarom draagt of krijgt u een hoortoestel. Daar komt het een en ander bij kijken, al is het maar omdat er eerst gewenning moet optreden. Geen zorgen, dat hoort erbij. Voordat u bij ons de winkel uitstapt met uw nieuwe hoortoestel, nemen we eerst rustig een aantal zaken met u door. Voor een goed functionerend hoortoestel is het onderhoud namelijk essentieel. Dat leggen wij stap voor stap aan u uit. We laten u zien hoe u het hoorapparaat kunt schoonmaken met een tissue en een beetje alcohol. Of hoe u er met behulp van droogcapsules of een verwarmd, bacteriedodend bakje met UV-licht voor zorgt dat uw hoortoestel goed droog blijft.

Onderhoud in het buitenland

Omdat wij uitsluitend internationale A-merken in ons assortiment hebben, kunt u altijd en overal met uw hoortoestel terecht voor onderhoud of batterijen. Ook als u in het buitenland bent. Gehoorschade? Niet leuk, maar Écoutez zorgt dat u er bij hoort.

Vragen over het onderhoud van uw hoortoestel? Wij nemen graag de tijd voor u. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers!

Batterijen voor uw hoortoestel

Heeft u last van gehoorschade? Écoutez denkt in oplossingen. Wij realiseren ons goed dat een hoortoestel weliswaar uw leven aangenamer en completer kan maken, dat gedoe met die batterijtjes bent u liever kwijt dan rijk. Daarom speuren wij constant naar nieuwe hooroplossingen zoals oplaadbare gehoorapparaten. Toch werken de meeste hoortoestellen nog steeds met batterijtjes die met enige regelmaat vervangen moeten worden. Voor sommigen kan dat een probleem zijn. Bijvoorbeeld door slechtziendheid of vanwege trillende handen. Écoutez staat altijd voor u klaar, dus ook voor het wisselen van de batterijen. Als u ondertussen gezellig een kopje koffie drinkt, dan zorgen wij dat het gefikst wordt.

Soorten batterijen voor uw hoortoestel

Er zijn 4 maten batterijen: type 10 (geel), type 312 (bruin), type 13 (oranje) en type 675 (blauw). Welke u nodig heeft, hang af van uw type hoortoestel.

Twijfels? Geen zorgen. Kom langs of neem contact met ons op!

Gezonde nachtrust met slaapdoppen

Mensen met gehoorschade vinden bij Écoutez altijd de hooroplossing die bij ze past. Maar ook mensen zonder gehoorschade weten Écoutez te vinden. Ons assortiment omvat naast hoortoestellen tevens een oplossing voor hen die de slaap niet kunnen vatten vanwege omgevingsgeluid. Een drukke buurt met voorbijrazend verkeer. Een snurkende partner. Geluid van de buren. Wat de reden ook is, de slaapdoppen van Écoutez dempen het geluid op voortreffelijke wijze.

Zacht en comfortabel

Onze slaapdoppen zijn van zacht materiaal en hol gegoten. Daardoor zijn ze zeer comfortabel in het gebruik en kunt u weer lekker slapen. Welterusten alvast!

Meer weten over slaapdoppen? Kom langs in onze winkel voor advies op maat of neem contact op.

Pas op voor gehoorschade

Voorkomen is beter dan genezen. Tja, dat hoeven wij u natuurlijk niet uit te leggen. Toch komt gehoorschade vaker voor dan u denkt. Gehoorschade kan bovendien heel geleidelijk aan ontstaan, zonder dat u er erg in heeft. Écoutez maakt zich sterk voor het voorkomen van gehoorschade, door waar mogelijk op de risico’s te wijzen. Want als u wordt blootgesteld aan te veel geluid, loopt u risico op gehoorschade. Soms zelfs blijvend. Verkeert u vaak in dat soort situaties – bijvoorbeeld tijdens uw werk – dan is het belangrijk om uw oren goed te beschermen. Veel bedrijven stellen zulke bescherming zelfs verplicht.

Gehoorschade beperken door goede gehoorbeschermers

De gehoorbeschermers van Écoutez worden speciaal op maat gemaakt. Daardoor zijn ze niet alleen comfortabeler in gebruik dan de universele oordopjes, ze beschermen ook beter. Als de pasvorm perfect is, kan er immers geen schadelijk geluid langs de gehoorbeschermers lekken. Zo verkleint u het risico op gehoorschade aanzienlijk.

Meer weten over onze gehoorbeschermers. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor uw bedrijf.

Lisette Kolenbrander
Hoorspecialist / Triage Audicien
035 543 19 85
Lisette@ecoutez.nl
Jacob Muijs
Hoorspecialist / Audicien
035 543 19 85
Jacob@ecoutez.nl