Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief

U HOORT ER WEER BIJ

Ik ben onzeker over mijn gehoor. Heb ik gehoorschade?

Ik ben onzeker over mijn gehoor. Heb ik gehoorschade?

Gehoorschade of niet?

Hier kunnen we kort over zijn: meten is weten! Een hoortest is de enige manier om erachter te komen of u gehoorverlies of gehoorschade heeft. Het is daarbij belangrijk dat u er vroeg bij bent. Mensen die in een vroeg stadium  van gehoorverlies of gehoorschade een hoortoestel krijgen, zullen over het algemeen verder gehoorverlies kunnen beperken. Als u te lang wacht, dan kan uw gehoorverlies helaas verder en sneller toenemen.

Use it or lose it!

Hoe kan het dat uw gehoor sneller achteruit gaat als u te lang wacht met een hooroplossing? De vriendelijke medewerkers van Écoutez leggen het graag aan u uit. De kernboodschap: dat heeft niet alleen te maken met het oor zelf, maar ook met de zenuw die van uw oor naar uw hersenen loopt. Hoe minder die te doen krijgt, hoe slechter die gaat functioneren. Verdere gehoorschade of gehoorverlies kunt u dus beperken door uw gehoor optimaal aan het werk te zetten. Use it or lose it. Lees ook Lisette’s blog over dit onderwerp.

Zorgen over gehoorschade of gehoorverlies?

Gehoorschade of gehoorverlies kan van invloed zijn op uw dagelijks leven. Misschien kunnen wij een deel van uw zorgen over gehoorschade wegnemen. Erover praten kan al helpen. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar. Wees dus welkom voor een kopje koffie, een luisterend oor en eventueel een hoortest. Wij brengen uw gehoor zo goed mogelijk in kaart en gaan, indien nodig, samen met u op zoek naar de optimale hooroplossing. Neem gerust contact op of bezoek ons hoorcentrum.