Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

U HOORT ER WEER BIJ

Ik ben onzeker over mijn gehoor. Wat kan ik doen?

Ik ben onzeker over mijn gehoor. Wat kan ik doen?

Hier kunnen we kort over zijn: Meten is weten! Een hoortest is de enige manier om erachter te komen of u gehoorverlies heeft. Het is daarbij heel belangrijk dat u er vroeg bij bent. Als u al in een vroeg stadium een gehoortoestel neemt, kunt u verder gehoorverlies het beste beperken. Als u te lang wacht, dan zal het gehoorverlies vaak verder en sneller toenemen. Kortom: use it or lose it!

Dit heeft niet alleen te maken met het oor zelf, maar ook met de zenuw die van uw oor naar uw hersenen loopt. Hoe minder die te doen krijgt, hoe slechter die gaat functioneren.

U bent van harte welkom bij ons voor een hoortest. Wij brengen dan uw gehoor zo goed mogelijk in kaart en gaan, indien nodig, samen met u op zoek naar optimale oplossing. Meer weten over onze hoortests? Lees dan hier verder.