Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief

U HOORT ER WEER BIJ

Ik heb een piep in mijn oor. Is dat gehoorschade?

Ik heb een piep in mijn oor. Is dat gehoorschade?

Gehoorschade of niet?

Veel mensen hebben last van een piep in hun oor of van oorsuizen. Een irritant geluid – heel hoog of juist laag – dat uw oor zelf genereert. Het komt vaak voor bij mensen met gehoorverlies, maar kan ook tijdelijk optreden. Bijvoorbeeld als u bent blootgesteld aan veel geluid of wanneer u spanning ervaart. Een piep wil dus niet onmiddellijk zeggen dat u gehoorschade heeft. Een hoortest kan uitkomst bieden.

Tinnitus. Wat is de oplossing?

Er is helaas geen kant en klare oplossing voor tinnitus, want dat is de officiële naam. Vanuit het hoorcentrum van Écoutez, gespecialiseerd in gehoorschade en hooroplossingen, kijken we hoe we uw klachten kunnen verminderen. Als we er namelijk voor zorgen dat u weer beter kunt horen, verdwijnt het gepiep of gesuis naar de achtergrond en heeft u er veel minder last van.

Minder gepiep door een hoortoestel

Bij Écoutez kunt u een hoortoestel testen dat zelf een geluid produceert. Dat geluid is niet onaangenaam en zorgt ervoor dat u de piep of fluittonen minder duidelijk hoort. We bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Vaak kan er meer dan u denkt. Kijk op deze site ook eens bij onze hooroplossingen