Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

U HOORT ER WEER BIJ

Ik heb een piep in mijn oor, wat kan ik hieraan doen?

Ik heb een piep in mijn oor, wat kan ik hieraan doen?

Veel mensen hebben last van een piep in hun oor of van oorsuizen. Een irritant geluid – heel hoog of juist laag – dat uw oor zelf genereert. Het komt vaak voor bij mensen met gehoorverlies, maar kan ook tijdelijk optreden. Bijvoorbeeld als u bent blootgesteld aan heel veel geluid.

Er is helaas geen kant en klare oplossing voor tinnitus, want dat is de officiële naam, maar we kunnen de klachten wel verminderen. Door u een goede hooroplossing aan te bieden. Als we er namelijk voor zorgen dat u weer beter kunt horen, verdwijnt het gepiep of gesuis naar de achtergrond en heeft u er veel minder last van. Tegenwoordig bestaan bovendien gehoorapparaten die zelf een geluid produceren dat niet vervelend is, maar er wel voor zorgt dat u de piep minder goed hoort. We bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. En kijk ook eens op deze site bij onze gehooroplossingen!