Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief

U HOORT ER WEER BIJ

Onze ambitie

Waarom wij van een hooroplossing spreken

Gehoorproblemen hebben veel impact

Als je niet goed hoort, door welke oorzaak dan ook, kan het moeilijk zijn om mee te blijven doen in de maatschappij. Gehoorproblemen kunnen uw plezier in alledaagse dingen – werk, muziek, etentjes, uitjes – flink vergallen. Het klinkt zwaar, maar je kunt door gehoorproblemen zelfs in een sociaal isolement raken.

Een hooroplossing omvat meer dan een hoortoestel

Het team van Écoutez vindt het niet meer dan logisch om u in dit proces zo goed mogelijk te begeleiden. Uiteraard met een geschikt hoortoestel, maar ook door goede nazorg, een luisterend oor en speciale informatiedagen. Want zelfs als uw gehoor verbeterd is, kunt u goede raad, een steuntje in de rug en extra hulp om er weer helemaal bij te horen misschien best goed gebruiken. Daarom spreken wij van een hooroplossing. Dat gaat verder dan alleen het aanmeten van het eerste het beste hoortoestel.

De kracht van Écoutez

Onze klanten met gehoorproblemen merken dat die extra aandacht ze goed doet, ze voelen zich serieus genomen en weten dat de medewerkers alles op alles zetten voor de beste hooroplossing. Hier liggen de kracht én het onderscheidend vermogen van Écoutez: het hoorcentrum voor adviezen omtrent gehoorschade, gehoorproblemen en gehoorverlies.

U bent welkom

Graag houden wij u via onze nieuwsbrieven en Lisette’s blogs op de hoogte.  Over de nieuwste hoortechnologieën bijvoorbeeld. Wilt u eens verder praten over uw gehoorproblemen, dan bent u altijd welkom in ons hoorcentrum. Even bellen of mailen kan natuurlijk altijd!