Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief

U HOORT ER WEER BIJ

Rietje Meijer, dagvoorzitter

Rietje Meijer, dagvoorzitter 11 november
‘Ik heb diverse directiefuncties uitgeoefend in zorg en welzijn. In die rol stond ik regelmatig voor een zaal met vaak kritische belangstellenden. Zo’n bijeenkomst in goede banen leiden vind ik een mooie taak. Tot maart 2021 was ik directeur van Schildklier Organisatie Nederland, een middelgrote patiëntenorganisatie die volop in beweging was. Na bijna negen jaar in die functie heb ik besloten de koers te verleggen en op freelancebasis tijdelijke opdrachten te vervullen. Dat geeft me meer ruimte en vrijheid voor andere zaken, zoals reizen, kinderen en sporten. Vanuit mijn woonplaats Hilversum fiets ik vaak langs Groot Kievitsdal. Dat is bekend terrein. Hoe leuk is het daar nu te staan als nieuwsgierige leek. Want dat ben ik op het gebied van horen. En dan vooral nieuwsgierig. Ik zie een wereld waarin we nieuwe ontwikkelingen nodig hebben voor steeds meer mensen die problemen hebben met hun gehoor. En erbij blijven horen is een opgave die we daarom heel serieus moeten nemen met z’n allen.’

terug naar programma

direct aanmelden