Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85
Lisette’s blog November

Lisette’s blog November

Een vernieuwde website boordevol wetenswaardigheden, onze Soester vestiging verhuisd naar de Beukenlaan én deze maand is onze Jacob op de kop af 10 jaar bij Écoutez in dienst. Leest u vooral even verder, want dit laatste heugelijke feit vieren we graag met u!

 

Wat maakt audicien Jacob Muys zo bijzonder? Lisette Kolenbrander, hoorspecialist en triage audicien bij Écoutez: “Jacob is een echt familiemens die het anderen graag naar de zin maakt, alles van hoortechniek weet en net zo lang voor onze klanten op zoek gaat naar een oplossing tot ze helemaal blij en gelukkig de winkel verlaten.” Jacob voelde zich bij Écoutez vanaf dag één als een vis in het water. “Ik vind het leuk om voor anderen klaar te staan. Het is fijn dat we voor zoveel mensen iets kunnen betekenen, zodat ze er weer helemaal bij horen.”

 

Psst, niet doorvertellen. Eigenlijk was Jacob helemaal niet van plan om hoorspecialist/audicien te worden. “Eerlijk gezegd wist ik tien jaar geleden nog maar weinig van het beroep af. Maar ik ben in de ban geraakt van het vak. Wat mijn werk zo boeiend maakt, is dat iedere klant zijn eigen verhaal heeft.”

 

Waarom heeft Jacob eigenlijk voor Écoutez gekozen? “Simpel. Écoutez is een echt familiebedrijf, kleinschalig, met een persoonlijke benadering. Wij zijn niet afhankelijk van een hoofdkantoor dat wel even zal bepalen welke hooroplossingen wij gaan aanbieden. Onze onafhankelijkheid is onze kracht; we bieden geen standaardoplossingen, want de standaard mens bestaat niet.”

 

Lisette en Ilse Kolenbrander staat de komst van Jacob helder op het netvlies. “Jacob heeft vanaf dag één een hippe, verfrissende blik op ons vak. Dat past bij wie we zijn en wat we willen uitdragen. Tel daar zijn goed gevoel voor humor bij op en je snapt dat wij én onze klanten Jacob voor altijd in ons hart hebben gesloten.”

 

Die tien jaar zijn trouwens omgevlógen. Heeft Jacob veel zien veranderen? “Hm, helaas treffen de Haagse bezuinigingen ook de hoorzorg. Geen gunstige ontwikkeling. Wat ik ook jammer vind, is dat de zorgverzekering meer en meer op de stoel van de audicien gaat zitten. Dat komt de hoorzorg niet ten goede. Daar staat gelukkig tegenover dat er op het gebied van hoortechniek de laatste jaren veel vooruitgang is geboekt, ontwikkelingen die wij bij Écoutez op de voet volgen en waar onze klanten optimaal van profiteren.”

 

Wat als Jacob geen audicien was geworden? “Haha, dan was ik Minister van Volksgezondheid geworden. Ik zou mij hard maken voor de ouderenzorg en pleiten voor de terugkeer van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Ik begrijp heus wel dat goede zorg niet gratis kan zijn, maar persoonlijke aandacht en begrip voor iemands situatie hoeven niets te kosten. Zo sta ik er in.”

 

Komt u Jacob feliciteren? U bent van harte welkom. Komt u langs dan zorgen wij voor iets lekkers bij de thee of koffie.

 


Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Hoorspecialist / Triage Audicien

Jacob Muys

Hoorspecialist / Audicien