Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85

Hoorhulpmiddelen

Om hooroplossingen tot in de puntjes te verzorgen, levert Écoutez diverse extra hoorhulpmiddelen en accessoires. Zaken waarmee je bijvoorbeeld comfortabel naar de radio, tv of mobiele telefoon kunt luisteren. Gehoorschade is geen pretje, maar gelukkig is er meer mogelijk dan menigeen denkt. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Een keuze die perfect bij jou past!

Hoorhulp bij tv kijken

Heb je problemen om het geluid van de televisie goed te volgen? Er zijn een aantal mogelijkheden om dit op te lossen. Bijvoorbeeld met een kastje dat het geluid van de televisie draadloos naar je oren of hoortoestel stuurt. Hierdoor krijg je altijd alles mee van de programma’s op de tv. Écoutez heeft een verscheidenheid aan hoorhulpmiddelen. Bekijk ons aanbod en vindt de hoorhulp die het beste bij je past.

Hoorhulpmiddelen van Sennheiser, Oticon en Phonak

Sennheiser

Hoorhulpmiddelen van Sennheiser maken gebruik van een zender en ontvanger. De zender is aangesloten aan de televisie of het kastje van KPN, Ziggo of andere provider van televisie en internet. Het geluid gaat via een kinbeugel rechtstreeks in de oren. Hierbij is geen hoortoestel nodig. Het fijne is dat het geluid van de televisie ook uit kan staan waardoor de omgeving geen last heeft van het volume dat jij nodig heeft. Draag je al een hoortoestel? Dan is er ook een mogelijkheid om via de stand ‘ringleiding’ van het hoortoestel het geluid in de oren te krijgen. Dit is dan een ontvanger met een ringleiding. 

Oticon

Oticon heeft een speciaal systeem voor de Oticon-hoortoestellen. Hierbij wordt een kastje geplaatst bij de televisie. Deze wordt gekoppeld aan het hoortoestel waardoor het geluid van de tv rechtstreeks in het hoortoestel komt. Ook bij deze oplossing hoeft het geluid van de televisie niet ‘aan’ te staan en versta je het toch.

Phonak

Net als Oticon heeft Phonak een eigen lijn hoortoestellen. Met eigen hoorhulpmiddelen. Ook zij maken gebruik van een kastje dat wordt geplaatst bij de televisie. Deze wordt gekoppeld aan het hoortoestel waardoor het geluid van de tv rechtstreeks in het hoortoestel komt. Ook bij deze oplossing hoeft het geluid van de televisie niet ‘aan’ te staan en versta je het toch.

Onze specialisten

Nancy Suik

Gastvrouw

Jacob Muys

Audicien

Lisette Kolenbrander

Triage Audicien