Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85

Over ons

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop

Wij zien het als de missie van Écoutez om onze klanten de best mogelijke hooroplossing te bieden vanuit het idee dat geen mens hetzelfde is. Dat betekent dat we verder kijken dan de standaard gehoorapparaten die u in andere winkels krijgt aangeboden. Veel verder zelfs.

Op deze pagina leest u meer over ons verhaal, onze ambitie en ons team.

Vragen? Neem gerust contact op

Waarom wij van een hooroplossing spreken

Gehoorproblemen hebben veel impact

Als je niet goed hoort, door welke oorzaak dan ook, kan het moeilijk zijn om mee te blijven doen in de maatschappij. Gehoorproblemen kunnen het plezier in alledaagse dingen – werk, muziek, etentjes, uitjes – flink vergallen. Het klinkt zwaar, maar je kunt door gehoorproblemen in een sociaal isolement raken.

Een hooroplossing omvat meer dan een hoortoestel

Het team van Écoutez vindt het niet meer dan logisch om iedereen in dit proces zo goed mogelijk te begeleiden. Uiteraard met een geschikt hoortoestel, maar ook door goede nazorg, een luisterend oor en speciale informatiedagen. Want zelfs als je gehoor verbeterd is, kun je goede raad, een steuntje in de rug en extra hulp om er weer helemaal bij te horen best goed gebruiken. Daarom spreken wij van een hooroplossing. Dat gaat verder dan alleen het aanmeten van het eerste het beste hoortoestel.

De kracht van Écoutez

Onze klanten met gehoorproblemen merken dat de extra aandacht van onze hoorspecialisten ze goed doet. Ze voelen zich serieus genomen en weten dat de medewerkers alles op alles zetten voor de beste hooroplossing. Hier liggen de kracht én het onderscheidend vermogen van Écoutez. We zijn een kenniscentrum voor adviezen omtrent gehoorschade, gehoorproblemen en gehoorverlies.

Van harte welkom

Wij houden onze klanten op de hoogte door nieuwsbrieven en Lisette’s blogs . Over de nieuwste hoortechnologieën bijvoorbeeld. Wil je eens verder praten over gehoorproblemen, dan ben je altijd welkom. Maak een afspraak en kom langs. Even bellen of mailen met vragen kan natuurlijk ook altijd!

Onze specialisten

Nancy Suik

Gastvrouw

Jacob Muys

Audicien

Lisette Kolenbrander

Triage Audicien