Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85

Gehoorapparaten en hoortoestellen

Hoortoestellen en gehoorapparaten zijn er in vele soorten en maten. Hoortoestellen in het oor, achter het oor, bijna onzichtbare gehoorapparaten of juist kleurig opvallend… Er is een wereld te verkrijgen! Wat je ook wenst, wij leveren alleen de beste merken hoortoestellen en de hooroplossing die optimaal is voor jou. Belangrijk bij de keuze van een hoortoestel is het in kaart brengen van jouw wensen en behoeftes.

Batterijen voor het hoortoestel

De meeste hoortoestellen en gehoorapparaten werken op batterijen. Nog steeds. En die batterijen moeten met enige regelmaat vervangen worden. Onze hoorspecialisten helpen graag de batterijen te verwisselen. En als je een kopje koffie neemt leggen we direct even uit hoe je zelf batterijen kunt vervangen.

Er zijn 4 maten batterijen: type 10 (geel), type 312 (bruin), type 13 (oranje) en type 675 (blauw). Welke jij nodig hebt is afhankelijk van het type hoortoestel dat je draagt. Het is handig om altijd een paar reserve-batterijen bij je te dragen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Écoutez heeft altijd diverse batterijen op voorraad. 

Oplaadbare hoortoestellen

Omdat we weten dat batterijtjes vaak gedoe opleveren met het verwisselen, houden wij de ontwikkelingen van oplaadbare gehoorapparaten nauwlettend in gaten. Er komen steeds meer mogelijkheden. Vraag ernaar. Of lees erover in onze nieuwsbrief.

Kosten hoortoestellen

De prijs van een hoortoestel is afhankelijk van verschillende zaken. Daarom is er alleen in het algemeen iets over te zeggen. De prijs wordt onder andere beïnvloed door het type hoortoestel dat bij de mate en het soort gehoorverlies past. De verschillende soorten gehoorverlies zorgen ervoor dat niet iedereen het model kan uitkiezen dat bijvoorbeeld in het oor past. 

De beste hoortoestellen sluiten perfect aan bij gehoorverlies. Het kan zijn dat een bepaald merk precies een perfect gehoortoestel voor je heeft. Het ene merk is sowieso goedkoper dan het andere.

Vraag bij Écoutez een gratis gehoortest en een offerte voor de hooroplossing die perfect bij jou past.

Onze specialisten

Nancy Suik

Gastvrouw

Jacob Muys

Audicien

Lisette Kolenbrander

Triage Audicien