Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief

U HOORT ER WEER BIJ

HOORADVIES

Hooradvies: altijd op maat
Elk individu is anders. Dat betekent dat elk mens zijn eigen specifieke gehoorproblemen heeft en deze op zijn of haar eigen manier ervaart. Ook onze levens zien er allemaal anders uit. De één is graag thuis, de ander wil graag zoveel mogelijk mensen om zich heen. Weer een ander luistert graag naar muziek, of gaat graag naar een verjaardag of feestje. Dus als het om een goed onderbouwd hooradvies gaat, dan willen wij u eerst beter leren kennen.

Hooradvies van mens tot mens
We willen u graag beter leren kennen, zodat ons hooradvies daadwerkelijk hout snijdt. Wij merken dat mensen met gehoorschade of gehoorverlies op zoek zijn naar erkenning. In een gesprek van mens tot mens nemen wij daarom altijd ruim de tijd voor onze klanten. Want alleen door het gesprek met u aan te gaan, kunnen we precies in kaart brengen wat uw wensen zijn. Op basis daarvan kunnen we u het juiste hooradvies en uiteindelijk de juiste hooroplossing bieden.

Kom langs voor een luisterend oor
Bij Écoutez bent u meer dan iemand die toevallig een hoorprobleem heeft. Wilt u ook gewoon eens wat praten over uw gehoorverlies met een kopje koffie erbij? Neem contact op met één van onze behulpzame medewerkers.

-0Y0A6940
0Y0A7174
0Y0A8986

Waar wilt u weer van genieten?

Twijfels of zorgen over uw gehoor? Blijf er niet onnodig lang mee rondlopen en kom langs voor een hoortest. Waarom een hoortest? Écoutez wil dat u er weer bij hoort. Dat u weer met plezier op pad gaat, uw familie en vrienden bezoekt, weer van de fluitende vogeltjes geniet. Van dat zachte briesje dat de bladeren doet ritselen en… Enfin, vertel het ons en maak een afspraak!

Wees welkom, wij helpen u snel

Een afspraak bij Écoutez is zo gemaakt. Vaak kunt u nog dezelfde week bij ons terecht, want wij kennen geen wachttijden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis hoortest. Liever eerst even op uw gemak kennismaken? Bij Écoutez staat de koffie altijd klaar. U kunt zo binnenlopen: in Baarn, Soest of Bunschoten-Spakenburg. Ga naar de adressen van onze vestigingen onderaan op onze contactpagina.

Hoortest bij Écoutez: zo gepiept

Een hoortest in het hoorcentrum van Écoutez is in principe zo gepiept en niet pijnlijk. U zult zelfs een gevoel van opluchting ervaren als u eenmaal weet dat de hooroplossing binnen handbereik ligt. We stellen eerst een aantal vragen stellen. Wat ervaart u? Heeft u het gevoel dat het ene oor beter is dan het andere? Heeft u last van uw oren? Daarna onderzoeken we uw oren op mogelijke afwijkingen.

Hoortest: volume en toonhoogte

Dan is het tijd voor de hoortest zelf. U gaat dan in een speciale cabine zitten en krijgt een koptelefoon. Elke keer als u een piepje hoort, drukt u op de knop. Hoort u niks, dan hoeft u niks te doen. Wij voeren het geluid langzaam op tot het moment dat u iets begint te horen. Daarbij variëren we niet alleen in volume, maar ook in toonhoogte.

Woordjes in de hoortest

Daarna hoort u woordjes door de koptelefoon en kunt u herhalen wat u hoort. Zo testen wij uw ‘verstaanbaarheid’. Ten slotte bevestigen we een blokje aan uw achterhoofd. Dat blokje gaat trillen. Die trillingen worden doorgegeven aan het slakkenhuis van uw oor. Zo kunnen wij achterhalen waar uw gehoorverlies precies zit.

Hooroplossing: u hoort er weer bij

Als we dit allemaal weten, zoeken we samen naar de beste hooroplossing. Goed om te weten: u staat er niet alleen voor.  Maak vandaag nog een afspraak!

Lisette Kolenbrander
Hoorspecialist / Triage Audicien
035 543 19 85
Lisette@ecoutez.nl
Jacob Muijs
Hoorspecialist / Audicien
035 543 19 85
jacob@ecoutez.nl