Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85

Hooradvies

Hooradvies: altijd op maat

Elk individu is anders. Dat betekent dat elk mens zijn of haar eigen specifieke gehoorproblemen heeft. En deze op zijn of haar eigen manier ervaart. Daarom leren wij je graag een beetje beter kennen. Zodat we je leefstijl, wensen en mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Onze levens zien er allemaal anders uit. De één is graag thuis, lekker alleen, terwijl de ander graag buitenshuis is onder zoveel mogelijk mensen. Weer een ander luistert veel naar muziek en gaat graag naar een feestje. Belangrijke informatie voor een optimaal hooradvies.  

Hooradvies van mens tot mens

Wij ervaren dat mensen met gehoorschade of gehoorverlies op zoek zijn naar erkenning. In een gesprek van mens tot mens nemen we daarom altijd ruim de tijd voor onze klanten. Want alleen door het gesprek met onze klanten aan te gaan en goed te luisteren kunnen we goed in kaart brengen wat de wensen zijn. Op basis daarvan bieden we een hooradvies en uiteindelijk de juiste hooroplossing.

Kom langs voor een luisterend oor

Bij Écoutez ben je meer dan iemand met een hoorprobleem. Wil je ook eens praten over je gehoorverlies met een kopje koffie erbij? Neem contact op met onze hoorspecialisten.

Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Triage Audicien

Konstantin Klemm

Triage Audicien

Jacob Muys

Audicien