Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85 | info@ecoutez.nl

U HOORT ER WEER BIJ

HOORADVIES

Hooradvies
Elk mens is anders. Dat betekent dat elk mens zijn eigen specifieke gehoorproblemen heeft of deze op een andere manier ervaart. En onze levens zien er allemaal anders uit. De een is graag thuis, de ander wil graag zoveel mogelijk mensen om zich heen. De een luistert graag naar muziek, de andere is dol op een feestje. En als het om een gehoorapparaat gaat, dan hebben we allemaal andere wensen als het gaat om draagcomfort en uiterlijk.

We nemen daarom altijd ruim de tijd voor onze klanten. Want alleen door het gesprek met u aan te gaan, kunnen we precies in kaart brengen wat uw wensen zijn. Op basis daarvan kunnen we u het juiste advies en uiteindelijk de juiste oplossing bieden.

-0Y0A6940
0Y0A7174

Een goede hooroplossing begint vaak met een hoortest. Met die hoortest brengen we uw gehoorverlies precies in kaart. Aan de hand van de resultaten gaan we het gesprek met u aan. Zo zorgen we er uiteindelijk voor dat we de beste oplossing kunnen bieden voor uw specifieke problemen en wensen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag weten hoe het met uw gehoor is gesteld? Maak dan een vrijblijvende afspraak. En: de hoortest is gratis! Neem contact op

We gaan eerst het gesprek met u aan over uw klachten. Wat ervaart u? Heeft u het gevoel dat het ene oor beter is dan het andere? Heeft u last van uw oren? Daarna onderzoeken we uw oor. Is het schoon? Zijn er afwijkingen?

Dan is het tijd voor de hoortest zelf. U gaat dan in een speciale cabine zitten en krijgt een koptelefoon. Elke keer als u daardoor een piepje hoort, drukt u op de knop. Hoort u niks, dan hoeft u niks te doen. Wij voeren het geluid langzaam op tot het moment dat u iets begint te horen. Daarbij variëren we niet alleen in volume, maar ook in toonhoogte.

Daarna hoort u woordjes door de koptelefoon en kunt u herhalen wat u hoort. Zo testen wij uw ‘verstaanbaarheid’. Ten slotte bevestigen we een blokje aan uw achterhoofd. Dat blokje gaat trillen. Die trillingen worden doorgegeven aan het slakkenhuis van uw oor. Vervolgens kunnen wij achterhalen waar uw gehoorverlies precies zit.
Als we dit allemaal weten, zijn we klaar om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossing.

Lisette Kolenbrander
Hoorspecialist / Triage Audicien
035 543 19 85
Lisette@ecoutez.nl
Jacob Muijs
Hoorspecialist / Audicien
035 543 19 85
jacob@ecoutez.nl