Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85

Hooradvies

Hooradvies: altijd op maat

Elk individu is anders. Dat betekent dat elk mens zijn of haar eigen specifieke gehoorproblemen heeft.  En deze ook op zijn of haar eigen manier ervaart. Ook onze levens zien er allemaal anders uit. de één is graag thuis, de ander is graag buitenshuis onder zoveel mogelijk mensen. Weer een ander luistert veel naar muziek, of gaat graag naar een verjaardag of feestje. Dus als het om een goed onderbouwd hooradvies gaat, dan willen wij je eerst beter leren kennen.

Hooradvies van mens tot mens

We willen onze klanten graag beter leren kennen, zodat ons hooradvies daadwerkelijk hout snijdt. Wij merken dat mensen met gehoorschade of gehoorverlies op zoek zijn naar erkenning. In een gesprek van mens tot mens nemen wij daarom altijd ruim de tijd voor onze klanten. Want alleen door het gesprek met onze klanten aan te gaan, kunnen we precies in kaart brengen wat de wensen zijn. Op basis daarvan bieden we het juiste hooradvies en uiteindelijk de juiste hooroplossing.

Kom langs voor een luisterend oor

Bij Écoutez ben je meer dan iemand die een hoorprobleem heeft. Wil je ook eens praten over je gehoorverlies met een kopje koffie erbij? Neem contact op met één van onze hoorspecialisten.

Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Triage Audicien

Konstantin Klemm

Triage Audicien

Jacob Muys

Audicien

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Union Dental
Baarn
Openingstijden
 • Ma - Vr

  9.00 - 17.00

 • Za

  10.00 - 15.00

Bunschoten-Spakenburg
 • Koningin Wilhelminastraat 32
  3751 DE Bunschoten-Spakenburg

 • 033 744 00 77

Openingstijden
 • Di - Vr

  9.00 - 12.30

© Ecoutez. All rights reserved.