Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85
Blog – September 2019 Laatste nieuws van Ilse (NL)

Blog – September 2019 Laatste nieuws van Ilse (NL)

Het is alweer zes jaar geleden dat ik naar New York verhuisde. In die zes jaar heb ik hard geprobeerd om de manier, de middelen en de juiste locatie te vinden om mijn droom te realiseren. Je hebt daar misschien over gelezen in mijn vorige blog. Om eerlijk te zijn waren dat niet de beste jaren van mijn werkzame leven, maar ik was ervan overtuigd dat ik de unieke hooroplossingen van Écoutez in de VS zou gaan introduceren.

De eerste jaren was ik erop gebrand om een winkel op Manhattan te openen. Maar om een lang verhaal kort te maken, en door allerlei omstandigheden, is dat niet gelukt. Hoe hard ik ook mijn best deed om de juiste plek te vinden, er was altijd wel een ‘ja, maar …’. Was ik teleurgesteld? Heel erg. Heb ik het erbij laten zitten? Mooi niet!

Mijn vasthoudendheid en mijn geduld lijken nu dan eindelijk beloond te worden. Verrassend genoeg door New York uit mijn hoofd te zetten en op zoek te gaan naar andere mogelijkheden, die zich nu lijken aan te dienen in het vriendelijke, ondernemende Dallas. Ik moet niet te vroeg juichen, want ik ben eerder zo dichtbij geweest. Maar mensen, ik ben zo enthousiast over de laatste ontwikkelingen, dat ik graag met jullie wil delen dat er een schitterend winkelpand in Town Square Southlake (inderdaad best chique) op mijn pad is gekomen.

Hier hoop ik de eerste Amerikaanse hoorshop te openen waar je exclusief terecht kunt voor advies and hooroplossingen. Ik ben zelfs al bezig met het uitnodigen van nieuwe collega’s, zoals audiologen en andere hoorprofessionals. Zoals je misschien wel weet, wil Écoutez meer zijn dan slechts een winkel op de hoek voor geavanceerde hooroplossingen. We willen toe naar een community, een soort veilige haven. Wat Écoutez te bieden heeft is een volledig nieuw concept voor hooroplossingen en een laagdrempelige manier om de partner of het familielid  van de slechthorende te laten ervaren wat gehoorverlies betekent. Misschien kunnen ze zelf ook hooradvies gebruiken, of gewoon een bemoedigend praatje. Speciaal voor dit doel hebben wij in Nederland als eerste audicien een Hoorlab geopend.

Ik ga duimen voor de goede afloop en houd je op de hoogte van mijn vorderingen in Dallas! Wil je eerder meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via ilse@ecoutez.nl. Ik sta je graag te woord. Wish me luck!


Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Hoorspecialist / Triage Audicien

Jacob Muys

Hoorspecialist / Audicien