Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85
Het is zover!! Écoutez goes Town Square Southlake in Dallas

Het is zover!! Écoutez goes Town Square Southlake in Dallas

Ik heb goed nieuws! Mensen, ik ben zo blij om jullie te melden dat de eerste overzeese vestiging van Écoutez dichterbij is dan ooit.

Zojuist heb ik namelijk een vette handtekening onder het huurcontract gezet, waarmee Écoutez verzekerd is van een exclusief pand in Town Square Southlake in Dallas. Zoals jullie in mijn eerdere blogs hebben kunnen lezen was de zoektocht naar een geschikte locatie niet eenvoudig. Maar de aanhouder wint. Zo zie je maar.

Deze stap betekent heel veel voor mij en voor Écoutez in het bijzonder. Maar vooral voor mensen met gehoorverlies in en rond Dallas, Texas. Het duurt nu niet lang meer of mijn Amerikaanse team en ik kunnen hier de eerste klanten verwelkomen.

Onze visie op hooroplossingen neem ik één op één mee naar Dallas. Zijn wij met onze menselijke benadering al zeer onderscheidend te noemen op Hollandse bodem, hier zullen onze hooroplossingen helemaal vernieuwend zijn. Je moet weten dat in de V.S. de hoorzorg zich nog voornamelijk binnen de muren van het ziekenhuis afspeelt. Veel witte jassen dus. Op zich prima, maar bij Écoutez kijken wij vooral naar de mens achter het hoorprobleem. Want gehoorverlies staat nooit op zichzelf. Wij merken dat er veel eenzaamheid, sociaal ongemak en zelfs dementie op de loer ligt als je niet adequaat geholpen wordt. Daar komt bij dat mensen met gehoorverlies een enorme drempel ervaren om voor de eerste keer een audicien te bezoeken.

Vorig jaar hebben wij in Nederland het Hoorlab geïntroduceerd. Een uniek concept in huiselijke setting om de laagdrempeligheid van de audicien te benadrukken en eventuele gevoelens van schaamte weg te nemen. Dat concept wordt rechtstreeks ingevlogen naar onze Texaanse vestiging.

Ik moet nu rennen, want zo dadelijk krijg ik de sleutel. En dan… aan de slag!

Graag wil ik iedereen die met mij heeft meegeleefd ontzettend bedanken voor de steun en de belangstelling. Dat heeft mij enorm goed gedaan. Wil je meer informatie, mail mij dan via ilse@ecoutez.nl.

Oh ja, ben je in de buurt, don’t hesitate.

Always welcome!! Ilse


Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Hoorspecialist / Triage Audicien

Jacob Muys

Hoorspecialist / Audicien