Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85
Ontzettend veel zin in de DEMO dagen!

Ontzettend veel zin in de DEMO dagen!

Van 27 -31 oktober organiseren wij bij Écoutez DEMO dagen. We kijken er naar uit.
Wie mij een beetje kent, weet dat ik gek ben op technische snufjes, leuke gadgets en vernieuwende concepten. Hoe dat ooit begonnen is en waar dat vandaan komt, ik durf het niet te zeggen. Maar die gekke voorliefde van mij voor het nieuwste van het nieuwste komt in mijn vak als audicien bijzonder goed van pas. Want de technische ontwikkelingen in hooroplossingen volgen elkaar in hoog tempo op. En daar kunnen wij onze klanten weer ontzettend blij mee maken!

Mijn enthousiasme deel ik graag met u
De ontwikkelingen volg ik op de voet. Natuurlijk omdat het mijn vak is, maar ook omdat ik het zo boeiend vind wat er allemaal mogelijk is. Als je dat vergelijkt met een aantal jaar geleden, dan zijn er ontzettend veel stappen gemaakt. Dat enthousiasme zou ik graag met u willen delen. Daarom organiseert Écoutez van 27-31 oktober DEMO dagen.

Phonak Paradise
Wat kunt u verwachten? U krijgt onder meer een demonstratie van hét hoortoestel van dit moment: de Phonak Paradise. Dit hoortoestel geeft een zeer natuurgetrouw geluid en ondanks dat ze volgepakt is met de nieuwste technieken, is het gebruiksgemak groot. Ik kan niet wachten om u dat zelf te laten ervaren. Ik vind het daarnaast belangrijk dat u dit hoortoestel een tijdje thuis verder uitprobeert. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder kosten. Thuis is toch altijd anders dan in de winkel.

Handsfree via uw hoortoestel bellen
Tja, wie had tien jaar geleden voor mogelijk gehouden dat er een hoortoestel op de markt zou komen dat de gebruiker direct in verbinding stelt met eindeloos veel apparaten (iOS & Android). Het kan, dankzij de universele bluetooth connectiviteit voor mobiel bellen en gebruik van tablet of TV. Het kastje om de hals is definitief verleden tijd! En wie had kunnen bedenken dat je moeiteloos van de TV kunt genieten met direct streaming naar beide oren. Of dat je handsfree via het hoortoestel kunt bellen. Dat en nog veel meer is mogelijk met de Phonak Paradise.

Roger Select in coronatijd
Nog zo’n mooie uitvinding is de Roger Select. Het idee is simpel, maar het effect groots. Op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober kunt u van de productspecialist van Phonak een uitgebreide uitleg over de Roger Select krijgen. Deze platte microfoon wordt veel gebruikt als het spraak/verstaan in groepen niet optimaal is. Nu we door corona afstand moeten houden, is er veel vraag naar de Roger Select.

‘Kom ik in aanmerking voor vergoeding?’
Onze DEMO dagen zijn tot slot bedoeld om u de gelegenheid te geven tot het stellen van vragen over vergoedingen. Want tegen het einde van het jaar wilt u misschien uw zorgverzekering weer eens tegen het licht houden. Het kan zo maar zijn dat u in aanmerking komt voor een volledige vergoeding van zowel de Phonak Paradise als de Roger Select.

Meld u aan!
Kortom, genoeg redenen om langs te komen. Ik hoop u in Baarn te zien tijdens de DEMO dagen van 27 – 31 oktober! Bel of mail ons om u aan te melden. Dat is in verband met de coronamaatregelen. Fijn om u dan te zien!

Lisette Kolenbrander

Triage Audicien Écoutez

PS: Of ga naar onze website: www.ecoutez.nl/demo-dagen en meld u daar even aan.


Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Hoorspecialist / Triage Audicien

Jacob Muys

Hoorspecialist / Audicien