Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85
Verbindingen leggen tussen oren en beter horen. Van technisch snufje naar dagelijks gemak

Verbindingen leggen tussen oren en beter horen. Van technisch snufje naar dagelijks gemak

Connectiviteit. Een term die de wenkbrauwen wellicht even doet fronsen. Maar in relatie met een hoortoestel zal menigeen direct weten wat ermee bedoeld wordt. Connectiviteit is de mogelijkheid om uw hoortoestel te verbinden met bijvoorbeeld de telefoon, televisie of tablet.

Door connectiviteit kunt u met uw hoortoestel luisteren naar muziek vanaf Spotify, een luisterboek vanaf een podcast-app op uw telefoon, uitzending gemist op uw tv en zelfs de deurbel aansluiten. Er zijn talloze mogelijkheden. Een klik op het gehoorapparaat of op uw telefoon is vaak genoeg.

Speciaal
Het belang van connectiviteit van hoortoestellen is een goede verbinding en betere kwaliteit zonder ingewikkelde technische handelingen. Niet alle hooroplossingen hebben de mogelijkheid tot connecten. De verbinding wordt namelijk via bluetooth gelegd. Soms is er een speciale gadget bij nodig om die verbinding te maken, soms kan het hoortoestel ook rechtstreeks op een apparaat worden aangesloten.

Linken
Kent u de mogelijkheden van uw eigen gehoortoestel? Kunt u linken met apparaten in uw omgeving zodat u betere gehoorkwaliteit krijgt? Het team van Écoutez kan u er van alles over vertellen. Hoe het werkt, bij welke toestellen het werkt en wat het u kan brengen. Zij kennen u en uw hooroplossing!

Wondertjes
Deze vernieuwingen voor connectiviteit worden nu vaak nog gezien als technische snufjes. Maar in de praktijk van alledag maken ze het leven aangenamer. Vergelijk het met zaken als handsfree bellen en een afstandsbediening. Dat vinden we ook al lang geen technische wondertjes meer. Het zijn toepassingen die heel gewoon zijn. Ze zijn er voor uw gemak!

Meer weten?
Wilt u weten wat u kunt doen met uw gehoortoestel? Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met Écoutez en kijk of er accessoires zijn die u kunnen helpen. Of probeer eens een ander hoortoestel om te ervaren wat connecten voor u kan betekenen.


Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Hoorspecialist / Triage Audicien

Jacob Muys

Hoorspecialist / Audicien