Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85
Symposium over oorsuizen: doe kennis op en ontmoet ervaringsdeskundigen

Symposium over oorsuizen: doe kennis op en ontmoet ervaringsdeskundigen

Het is voor ons doen een beetje ongebruikelijk, maar we attenderen je graag op dit symposium over oorsuizen of tinnitus. Het sluit naadloos aan bij onze campagne ‘wees lief voor je oren’. Past het bij jouw omgang met je gehoor?

Even een feit: in Nederland lopen inmiddels bijna twee miljoen mensen rond die last hebben van een piep of ruis in hun oor. Zowel ouderen als ook jongeren. Iedereen kan er last van krijgen. Door luide muziek bij festivals is de aanwas onder jongeren aanzienlijk.

Weet wat goed is

Voorkomen van gehoorschade is het middel om tinnitus te voorkomen. Een middel dat we als audicien van harte aanbevelen. Let op lawaai, pas op voor harde muziek. Weet wat goed is voor je oren en hoe je gehoorschade voorkomt. Wij delen de kennis hierover graag via ons speciale boekje dat via de link gratis aan te vragen is.

Aanmelden

Mocht je meer willen weten over tinnitus of oorsuizen, dan is het misschien een idee om het symposium te bezoeken. Het is een bijeenkomst met diverse gerenommeerde sprekers en wordt georganiseerd door de afdeling Midden-Nederland van Hoormij∙ NVVS samen met het UMC Utrecht. Op zaterdag 17 juni 2023 kun je terecht in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Aanmelden kan via onderstaande link.

Https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/tinnitussymposium

Wil je direct meer lezen over tinnitus of oorsuizen? Klik dan hier.


Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Hoorspecialist / Triage Audicien

Jacob Muys

Hoorspecialist / Audicien