Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85
Hoorcheckdagen Écoutez: een APK van je gehoor

Hoorcheckdagen Écoutez: een APK van je gehoor

Je kent ons credo vast wel: ‘wees lief voor je oren’. En omdat lief zijn voor je oren zo belangrijk is, hebben we ook deze maand weer iets speciaals georganiseerd: de Hoorcheckdagen op 8 en 9 november. Want als je lief bent voor je oren, laat je ze af en toe checken. Meten is weten!

Of je nu al een hoortoestel hebt of niet, de Hoorcheckdagen zijn er voor iedereen. Want iedereen krijgt namelijk vroeg of laat te maken met gehoorverlies. Een regelmatige check van je gehoor is daarom best slim. Zodat je er op tijd bij bent om de juiste maatregelen te treffen. Zie zo’n check als een APK van het gehoor.

Prikkel je gehoor!

Als je al een hoortoestel hebt, ken je de weg naar de audiciens van Écoutez hoogstwaarschijnlijk al. Ook dan kan een check nuttig zijn. Wij weten dat klanten hun hoortoestellen niet altijd volledig benutten, omdat ze net niet helemaal voldoen aan de verwachting. Omdat het niet juist is afgesteld. Mensen doen de toestellen dan vaak even uit. En dat is nou juist niet handig. Want oren hebben juist prikkels nodig om beter te functioneren. En als je de hoortoestellen uitdoet, krijgen ze geen prikkels. Onderneem dus actie. Ga naar de audicien om het toestel te laten checken.

Fleur op!

Maar misschien voldoet het toestel eigenlijk nog steeds prima. Maar wil je gewoon wel eens weten wat de laatste ontwikkelingen op hoorgebied zijn. De nieuwste generatie hoortoestellen is namelijk superintelligent. Daar kun je zo van opfleuren! We laten je met liefde de hoortoestellen zien en ervaren. Mensen met een hoortoestel mogen eens in de vijf jaar sowieso een nieuw toestel uitzoeken. Dus, kom eens langs en wij praten je bij. Dan bekijken we ook wat jouw wensen zijn en hoe jouw verzekering daarbij past. (Want ook daar hebben we verstand van!)

Hoor erbij!

De Hoorcheckdagen van Écoutez zijn speciaal voor iedereen die erbij wil horen. Die geen genoegen nemen met half of slecht horen. Die zekerheid wil over gehoorverlies. En voor iedereen die lief wil zijn voor haar of zijn oren. Maak een afspraak via telefoon, mail of chat. Onze audiciens hebben op 8 en 9 november hun agenda schoongeveegd. Ze zitten er klaar voor en heten u in Baarn van harte welkom op de Hoorcheckdagen.

Lees meer

Meer lezen over gehoorverlies? Kijk hier

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Petra-Wils verhaal staat hier en Roelof Koops vertelt hier zijn verhaal.

Direct een afspraak maken voor een gratis hoortest? Klik hier.


Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Hoorspecialist / Triage Audicien

Jacob Muys

Hoorspecialist / Audicien