Skip to main content
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief | direct contact 035 543 19 85
Lisette’s blog over horen en luisteren

Lisette’s blog over horen en luisteren

Horen en luisteren zijn twee verschillende dingen, maar Écoutez wil ze dichter bij elkaar brengen: met o.a. een adviespanel en gezellige U-hoort-er-weer-bij-dagen.

Twee oren en één mond
“Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten.” De Chinese filosoof Confucius (551 v.C. – 479 v. Chr.), sloeg de spijker op zijn kop met zijn wijsheid. Als audicien herken ik mij hier volledig in. Want stel je voor dat ik u zonder goed te luisteren de eerste de beste standaard hooroplossing zou aanbieden. Helaas, zo werkt het niet. Ik wil u eerst beter leren kennen. Misschien volstaat een audio- of tv oplossing en hebt u helemaal geen hoortoestel nodig!

“Wat zeg je, schat?”
Mijn collega’s en ik willen zo veel mogelijk te weten komen over uw levensstijl, werkzaamheden, hobby’s, uw dagelijks leven. Woont u alleen of niet? Hebt u moeite met telefoongesprekken? Om in gezelschap het gesprek te volgen? Bent u doodop na een avondje uit? Groeit de irritatie thuis na de zoveelste “wat zeg je, schat”? Vertel uw verhaal, wij luisteren graag!

Écoutez Adviespanel
Goed luisteren gaat wat Écoutez betreft nog een stapje verder. We willen ook weten hoe onze dienstverlening wordt ervaren. Welke nieuwtjes op het gebied van hoortechniek wilt u ontvangen? En hoe? Via een brief die op de mat ploft, of via een digitale nieuwsbrief  op uw smartphone? Komt u graag naar de winkel, of wilt u liever dat wij bij u thuiskomen? Voor antwoorden op dit soort vragen werken wij vanaf dit jaar samen met het Écoutez Adviespanel: een groep klanten die ons frank en vrij vertellen waar behoefte aan is. Ook deelnemen aan het Écoutez Adviespanel? Dan wordt u getrakteerd op een fijn avondje uit! Neem contact met ons op.

Écoutez U-hoort-er-weer-bij-dagen
Om ons thema Luisteren extra kracht bij te zetten, organiseren wij dit jaar verschillende U-hoort-er-weer-bij-dagen: informatief, gezellig, met een hapje en een drankje. Denk bijvoorbeeld aan een lezing, een exclusief optreden van een soprane of een uitleg over ons toekomstige Hoorlab: een ruimte vol technologische snufjes waarin u – ontspannen vanuit een luie stoel of bank – in beeld en geluid naar verschillende plekken reist met elk hun eigen geluiden. Het ene moment bent u bij een concert, om het volgende moment door de natuur te struinen of door een overvolle stad te lopen. Aan de hand van deze alledaagse situaties ervaart u en/of uw partner wat een hoortoestel voor u kan doen.

U hoort van ons!

Lisette Kolenbrander

Vakbekwaam Audicien Écoutez


Onze specialisten

Lisette Kolenbrander

Hoorspecialist / Triage Audicien

Jacob Muys

Hoorspecialist / Audicien