Donderdag 16 maart 2017:

Goede Gezondheidsdag bij Écoutez

 

 

Écoutez, dé specialist in hooroplossingen voor midden-Nederland, organiseert net als vorig jaar een Goede Gezondheidsdag.

 

 

Eigenlijk is het hoog tijd om het gehoor eens te laten testen. En een oogmeting zou ook helemaal geen kwaad kunnen. Bovendien is het alweer jaren geleden dat bloeddruk en bloedsuikerspiegel werden gemeten. Maar het kost tijd en energie om daarvoor de benodigde afspraken te maken. Voor veel mensen heel herkenbaar. Tijdens de Goede Gezondheidsdag loopt de bezoeker gewoon even binnen om zijn of haar gezondheid op enkele wezenlijke punten te laten nakijken. Wel zo gemakkelijk.

 

 

Open dagen op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016

 

Nieuwe hooroplossingen bij Écoutez  

 

 

Eropuit gaan wordt weer leuk met de Phonak Belong, de nieuwste hooroplossing van Écoutez. Kom langs en test hem zelf tijdens twee gezellige open dagen.

Er is net een nieuwe serie hoortoestellen op de markt die het hoorcomfort aanzienlijk verbetert: de Phonak Belong. Deze past zich automatisch aan iedere luistersituatie aan. Zo wordt eropuit gaan weer leuk en aangenaam! Prettige bijkomstigheid van de Phonak Belong is de ingebouwde oplaadbare batterij, die maar liefst 24 uur meegaat. Een uitkomst voor mensen die het verwisselen van batterijen een heel gedoe vinden.

 

 

 

Donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2016:

 

Goede Gezondheidsdagen bij Écoutez

 

Écoutez is dé specialist in hooroplossingen voor midden-Nederland en doet graag iets extra’s. Daarom organiseert Écoutez twee Goede Gezondheidsdagen. Iedereen is welkom!

Voor veel mensen zal het heel herkenbaar zijn. Eigenlijk is het hoog tijd om het gehoor eens te laten testen. En een oogmeting kan ook helemaal geen kwaad. Bovendien is het alweer jaren geleden dat de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel werden gemeten. Maar het kost tijd en energie om daarvoor de benodigde afspraken te maken. Tijdens de Goede Gezondheidsdagen wordt een kort programma aangeboden dat in het teken staat van gezondheid en vitaliteit.

 

 

 

“Heeft u al een restitutiepolis?”

De vergoedingen voor hooroplossingen worden verder aangescherpt. Het komt er steeds meer op neer dat de zorgverzekeraar bepaalt naar welke audicien u gaat en voor welk hoortoestel u in aanmerking komt. Gelukkig kunt u zelf iets doen om uw keuzevrijheid te behouden.